Dressyrträning

Hej på er! Min häst var superduktig på dressyrträningen idag. Mycket bättre i munnen idag, han tappar fortfarnde stödet emellan åt och jag måste tänka på att bara sluta om benen då och driva honom fram till handen igen. Sen han har sin "balans trav" han gärna går i, där tycker han det är bekvämt att gå men han jobbar inte ordentligt i den. Så jag måste hela tiden utmana honom med tempoväxlingar och pressa honom lite. 
 
Vi gjorde mycket galoppövergångar idag som sedan överfördes till enkla byten, måste säga att Qasino var riktigt fin i galoppen idag. Det är sånt här arbete som tagit fram bockningarna innan men idag fokuserade han på mig och visade inga tendenser alls! Han har svårt för högergaloppen och fattar lätt fel med bakbenen i fattningarna där då sa Britt-Marie att jag skulle ta in honom på en 8-meters volt och fatta ur den, då gick de mycket bättre och vi fick till en väldigt fint enkelt byte från höger till vänster till sist och då avslutade vi! Väldigt nöjd med honom idag, han är fantastisk att sitta och galoppera på när han väl kommer till arbete. 
 
Imorgon ska jag åka med Katja på hopptävling i lillhagen, 120 och 130 ska hon starta! Håll tummarn för henne :) Ska rida Qasino när vi kommer hem och jag har lyckats övertala Emma att fotta oss imorgon, så kommer förhoppnngsvis lite nya bilder då! 
 
*Min fantastiska stjärna*